Amerikaanse expert verzorgt les bij Motorvoertuigentechniek

18 september 2018
Motorvoertuigentechniek Scalda

Elektrische auto’s groeien sterk in aantal. Voor het onderhoud er van zijn experts nodig, die goed geschoold zijn. Vanzelfsprekend is elektrotechniek een onderdeel van de opleiding Motorvoertuigentechniek bij Scalda, maar bij het onderhoud van hybride en elektrische auto’s is ander soort kennis nodig. Om de docenten en studenten extra te scholen in dit onderwerp heeft dé Amerikaanse expert op dit gebied, Craig van Batenburg, op maandag 17 september een dag lang lesgegeven op de school in Vlissingen. Regionale autobedrijven konden ook een lesonderdeel bijwonen.

Craig ging die maandag onder andere in op de huidige stand van zaken, de ontwikkelingen en de nieuwste technieken op het gebied van hybride en elektrische auto’s. Studenten en docenten waren enthousiast over de lessen.

Craig van Batenburg is eigenaar van ACDC: Auto Career Development Center. Sinds 2000 verzorgt hij scholing in het onderhoud van hybride auto’s en sinds 2008 in het onderhoud van elektrische auto’s. Hij is een autoriteit op het gebied van elektrische en hybride auto’s.

Omhoog