Verzekeringen

Verzekeringen

Scalda heeft voor haar studenten en werknemers een collectieve aansprakelijkheidsverzekering, een ongevallen- en reisverzekering afgesloten. Deze verzekeringen gelden voor alle ingeschreven deelnemers van Scalda; voor BBL-deelnemers ten tijde dat zij op school aanwezig zijn. 

De dekking van deze verzekeringen geldt uitsluitend als de verzekerde risico’s niet op een andere polis al verzekerd zijn. De verzekeringen gelden ook voor buitenschoolse activiteiten, buitensport, beroepspraktijkvorming en kennen voor de Maritieme deelnemers een 24-uurs dekking.

Voor de aansprakelijkheidsverzekering zijn Canada en de USA beperkt meeverzekerd. Informatie over alle verzekeringszaken is verkrijgbaar bij het team Huisvestiging. Het team is bereikbaar via de STAD servicebalies op de hoofdlocaties.

Zorgverzekering

In Nederland is een zorgverzekering verplicht. Vanaf je 18e jaar betaal je daarvoor premie. Dat is een flinke hap uit je budget. Lukt het je niet om je zorgpremie te betalen? Heb je premie-achterstand? Laat je schuld niet te veel oplopen en vraag om hulp. Voorkom dat je wanbetaler wordt. Want als je zes maanden je premie niet betaalt, krijg je te maken met een hogere premie en ben je verder van huis.

Lees wat je verder kunt doen

 

Omhoog