Richting scheepvaart

Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Maritiem en Logistiek College De Ruyter, dé opleider voor maritieme en logistieke mbo-opleidingen in Zuidwest-Nederland. Met een betrokken team docenten zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt, dat je samen met je medestudenten een toptijd beleeft en alles in huis hebt voor een mooie carrière!

Jouw carrière start aan zee

Of je nu op zoek bent naar een mbo-opleiding in de scheepvaart of transport en logistiek, je bent bij ons op de juiste plek. En wat voor een plek! Onze school ligt direct aan de Boulevard van Vlissingen met een prachtig uitzicht op de Westerschelde. Je ziet het werkveld letterlijk voorbij varen. In de pauze samen met je medestudenten een broodje eten op het strand? Uitwaaien tijdens een wandeling op de Boulevard of les volgen met uitzicht op de stad of de zee? Het kan hier allemaal!

 

Kom naar onze open dag!

  • Vrijdag 18 november 2022
  • van 16.00 tot 20.00 uur

Meer informatie over de open dagen

Maritiem en Logistiek College De Ruyter


De docenten zijn echte vakidioten, die willen dat je slaagt!

Student van opleiding
Maritiem Officier

Op kamers in Vlissingen

Kom je van ver en wil je graag tijdens je studie op kamers in Vlissingen? Laat het ons weten tijdens je kennismakingsgesprek en wij helpen je bij het zoeken van een geschikte kamer.

Studeren bij MLC De Ruyter is als thuiskomen

Door het kleinschalige karakter van onze locatie en onze opleidingen kent iedereen elkaar en voelt het al snel vertrouwd. Je wordt vanaf het begin van je studie goed begeleid en je kunt met al je vragen altijd bij ons terecht. Zowel op school als daarbuiten organiseren we allerlei activiteiten om te zorgen dat jij een onvergetelijke studietijd hebt. Zo kun je lid worden van de roeivereniging, deelnemen aan HZ Sport en HZ Cult en als je echt het studentenleven wilt ontdekken lid worden van een studentenvereniging in Vlissingen.

Omhoog