EHBO herhalingstrainingen

De herhalingsscholing EHBO is bedoeld voor medewerkers van Scalda die in het bezit zijn van een geldig Diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis.

Het diploma dat tijdens de lessen EHBO verlengd kan worden is het EHBO basisdiploma van het Oranje Kruis. Dit is vanaf september 2017 te verlengen inclusief EHBO aan kinderen. Het Diploma EH geeft aan dat je kennis en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp voldoen aan de eindtermen van Het Oranje Kruis.

Het Diploma kan je actueel houden door het iedere 2 jaar te hercertificeren. Hiervoor moeten alle competenties van het geldende EHBO boekje worden aangetoond. Dit kan in vier momenten per twee jaar, verdeeld over twee momenten per jaar. 

In de bijscholing Eerste Hulp (EHBO) komen de belangrijkste onderdelen uit de basiscursus aan bod. Daarnaast worden nieuwe inzichten gemeld en wordt er een oefening gehouden om je vaardigheden op peil te houden. Bij het overbrengen van de leerstof wordt gebruik gemaakt van simulatiemateriaal (reanimatiepoppen en anatomiemodellen). Daarnaast zorgt de instructeur voor een interactieve leeromgeving door het gebruik van verschillende didactische vaardigheden.

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die beschikt over een afgeronde opleiding Eerste Hulp (EHBO) met een geldig diploma Eerste Hulp of geldig eenheidsdiploma EHBO.

Na het afronden van de training ontvangen de medewerkers een certificaat van het Oranje Kruis en is voldaan aan de vereiste hercertificering.

Doelgroep:

De training is geschikt voor iedereendie in het bezit is van het EHBO-basis diploma.

Docent:

De training wordt gegeven door Tineke Bervoets

Data en locatie:

U kunt kiezen welke training U wilt volgen:

Groep 1: dinsdag 7 en 14 januari 2020 (vol)

Groep 2: donderdag 30 januari en 6 februari 2020

Groep 3: maandag 17 februari en 9 maart 2020 (vol)

Groep 4: woensdag 18 en 25 maart 2020

De trainingen vinden plaats van 17 - 22 uur op het CIOS aan de Zwembadweg in Goes in ruimte C0.11

In de bijscholing Eerste Hulp (EHBO) komen de belangrijkste onderdelen uit de basiscursus aan bod.

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die beschikt over een afgeronde opleiding Eerste Hulp (EHBO) met een geldig diploma Eerste Hulp of geldig eenheidsdiploma EHBO.

 

 

We helpen u graag

De Academie is een onderdeel van de dienst Human Resources Management.  De activiteiten van De Academie worden uitgevoerd door Sandra Bilderbeek, Hester Gesink en Miriam Boxman. Heb je een suggestie voor een training of een vraag? Neem dan contact op via: [email protected].

Sandra Bilderbeek, HRM Adviseur

ma. t/m vrij. 8.30 - 16.30 uur

0118- 55 87 65 / 06 - 41 65 82 48

[email protected]

Miriam Boxman, Managementassistent
ma. 8.30 -16.30 uur / di. en do. 8.30 - 14. 30 uur
wo. 8.30 - 11.30 uur / vrij. 8.30 - 13.30 uur

0118 - 55 89 08

[email protected]