College voor Toerisme

Ben jij het hele jaar in vakantiesfeer?

Houd jij ook zo van vakantie en wil je er alles aan doen een ander een ongelofelijke en mooie vakantie te bezorgen? Kies dan voor een opleiding bij Scalda College voor Toerisme!

Binnen de toeristische branche is het jouw taak om de vrije tijd van een ander goed te laten verlopen. Je verkoopt (zaken)reizen, begeleidt toeristen, organiseert, voert animatieprogramma’s uit of verricht receptiewerk. Dat kan bij een reisbureau, touroperator, verkeersbureau, achter een informatiebalie van evenementen- , congresbureaus en VVV’s of als standplaatshostess/reisleider.

Samen met toonaangevende bedrijven over heel de wereld leiden wij jou op tot een echte reisprofessional. Binnen onze opleidingen word je zo hoog en zo breed mogelijk opgeleid. Je gaat direct aan de slag met de toeristische omgeving in Zeeland. De lessen zijn thematisch en staan in relatie met elkaar. Wij staan voor betekenisvol en duurzaam onderwijs in een goede relatie met het bedrijfsleven.

Wil je je ontwikkelen tot wereldburger en ben je geïnteresseerd in andere talen en culturen? Ben je gastvrij, dienstverlenend, flexibel, representatief, oplossingsgericht en een organisator? Duik dan in deze dynamische wereld met kansen op een uitdagende baan in Nederland of het buitenland!

Inspira Eventz

Inspira Eventz is een evenementen bureau opgericht door studenten van Scalda College voor Toerisme in Middelburg. Onze studenten maken met hun creatieve ideeën en veel inspiratie gezamenlijk ieder evenement tot een groot succes. Zo kunnen wij als hostesses ingezet worden, we organiseren en begeleiden bij beurzen, bijeenkomsten, zakelijke reizen en bedrijfsuitjes. 

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Stichting Inspira Eventz, Podium 15, 4337 WV Middelburg
[email protected]

Opleidingen Toerisme

 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Leisure & Hospitality Host
  In deze opleiding zit veel animatie, dat vind ik super en daarom is deze opleiding helemaal mijn ding.
  Patrick Groot
  Leisure & hospitality host
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Leidinggevende leisure & hospitality
  Ik zie mezelf echt niks anders doen dan werken in de toeristenbranche. Het is raar om te zeggen, maar ik ben hiervoor gemaakt!
  Cansu Koc
  Leidinggevende leisure & hospitality

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: Podium 15 
4337 WV Middelburg

Bezoekadres Goes: Bessestraat 4
4462 CM Goes

Postadres Middelburg: Postbus 7047 
4330 GA Middelburg

Postadres Goes: Postbus 2102
4460 MC Goes

0118 - 55 83 00
0118 - 55 83 01