Bedankt voor aanmelding open dagen

Bedankt, we verheugen ons op je komst!

Leuk dat jij je hebt aangemeld voor onze open dag! Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook! Je ontvangt over 10 minuten een e-mail van ons ter bevestiging van jouw registratie. In de week voorafgaand aan de open dag ontvang je van ons een herinnering. 

Geen mail ontvangen? Check dan ook je SPAM-box. Het duurt 10 minuten voordat je de mail ontvangt.

Heb je aangegeven meer informatie te willen ontvangen over de opleidingen van jouw interesse en jouw studiekeuze dan kun je nog meer mail van ons ontvangen. Maar wees gerust: we gaan je niet stalken en je kunt jezelf altijd afmelden. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze!

Kun je niet wachten en nu al studiekeuzehulp nodig? 

Zet de open dag dan gauw in je agenda en volg onze socials! Je kunt je in de tussentijd ook aanmelden voor onze inloopdagen. In een kleine groep leiden we je rond in de school, kun je met studenten en docenten spreken en zie je de school in bedrijf. Wil je echt ontdekken hoe het is om student bij Scalda te zijn? Meld je dan aan voor onze meeloopdagen.

En ben je er al uit?

Vanaf 1 november kun je jezelf aanmelden voor een van onze mbo-opleidingen. Hoe eerder hoe beter: dus wacht niet te lang en meld je aan voor de opleiding van jouw keuze!

 

Omhoog