Beautysalon

Informatie over de Beautysalons in Goes

De beautysalon is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. In de bijlage vind je het aanbod van onze salons. De salons worden gerund door niveau 3 en niveau 4 studenten van de opleiding (Allround) Schoonheidsspecialist. De begeleiding van deze studenten is in handen van onze docenten en instructeurs. Er wordt gewerkt met producten van het merk van Francie Cosmetics. Ook is het mogelijk producten te kopen.

Dames zijn ook welkom als lesmodel. Tegen een gereduceerd tarief wordt er een gezichtsbehandeling gegeven. Een voorwaarde voor lesmodellen is dat studenten allerlei onderdelen mogen oefenen, terwijl in de salons naar de wens van de cliënt wordt gewerkt. Een lesmodel moet de volledige lestijd aanwezig zijn, terwijl in de salons halfuur- tot 3 uurs behandelingen worden gepland. De heren zijn alleen welkom in de salon.

Wil je eens lekker ontspannen en de huid op de juiste wijze laten verzorgen? We verwelkomen je graag in onze beautysalons. 

Je kunt een afspraak maken via telefoonnummer: 0113 55 82 80.

Team Schoonheidsverzorging 
College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging
Bessestraat 4, Goes 

Prijslijst Beautysalon