Meet 2 Learn - Bijeenkomst voor werk-leer-bedrijven vmbo en mbo

Edisonweg 41B, 4381 NV Vlissingen
3 juni 2016

Scalda brengt leer-werk-bedrijven vmbo en mbo bij elkaar

Op vrijdagmiddag 3 juni tussen 13.00 en 17.00 uur  vindt het allereerste Meet 2 Learn evenement van Scalda plaatst bij DOK 41 in Vlissingen. Het evenement is georganiseerd om werk-leer-bedrijven van het vmbo en mbo uit Zeeland bij elkaar te brengen. De dag staat in het teken van kennismaken met en het inspireren van elkaar. Studenten van het werk-leer-bedrijf Inceptio van Scalda hebben het evenement georganiseerd.  Het evenement is onderdeel van het project Ondernemend Scalda.         

Tijdens dit gratis toegankelijke evenement, worden de leerlingen, studenten  en begeleiders door verschillende ondernemers voorgelicht over de valkuilen en kansen van het ondernemerschap.  Daarnaast is er ruimte om kennis met elkaar te maken en een belangrijk doel is de onderlinge samenwerking tussen leer-werk-bedrijven onderling maar ook leer-werk-bedrijven en het bedrijfsleven.  Leer-werk-bedrijven vanuit onder andere de richtingen ICT, Zorg, Welzijn en Economie zijn aanwezig tijdens het evenement.

Dagvoorzitter van het evenement is Thomas van Vliet, een rapper uit Den Bosch die ook freelance muziek docent is. Hij weet met passie workshops en evenementen voor te zitten en zal deze taak dus ook tijdens het Meet 2 Learn evenement op zich nemen. Op het programma staan interessante sprekers, speeddaten, een ronde tafel-gesprek en een netwerkborrel.

Uiteraard bent ook u van harte welkom! Aanmelden voor deze middag gaat via www.meet2learn.network

Locatie

Dok 41
Edisonweg 41B
4381 NV Vlissingen

Datum

3 juni 2016 van 13.00 – 17.00 uur