Maritiem en Logistiek College De Ruyter

Ben jij er klaar voor?

Welkom bij het Maritiem & Logistiek College De Ruyter; hèt opleidingsinstituut voor maritieme en logistieke opleidingen in Zeeland.

Ben je op zoek naar een (vervolg)opleiding met avontuur en afwisseling? Bij ons ben je dan aan het goede adres! Hier word je voorbereid op een verantwoordelijke en uitdagende baan en krijg je de kans om de wereld te verkennen. Met onze opleidingen liggen de kansen op een mooie carrière direct binnen je bereik. Ben jij er klaar voor? De maritieme / logistieke wereld ligt aan je voeten!

 

Kamers in Vlissingen

Om een kamer te zoeken en te huren in (de omgeving van) Vlissingen kun je terecht bij Accommodation Portal Vlissingen. Deze organisatie beheert een groot bestand van kamers die allemaal voldoen aan de lokale en nationale eisen.  Verder werken zij nauw samen met de gemeente Vlissingen, woningbouwvereniging L'éscaut , studentenverenigingen en andere lokale verhuurders.

Kamerverhuur L'escaut  
Naast dat Accomodation Portal kamers verhuurt in Vlissingen, doet woningbouwvereniging L'escaut dit ook. 

 • scalda drop
  In de opleiding en in mijn toekomstige beroep is het belangrijk dat je overal de controle over hebt. Je moet je hoofd er altijd goed bij houden.
  MC Cristeo Candas
  Maritiem officier alle schepen
 • scalda drop
  Hier leer je hoe je het transport organiseert door de lucht, via het water, de weg of het spoor. Het is veel uitzoeken, regelen en aansturen.
  John Paul Kieboom
  Manager havenlogistiek

Contactinformatie

Bezoekadres: Boulevard Bankert 130
4382 AC Vlissingen

0118 - 55 87 00